Nieuwsbrief augustus 2014

Nieuwsbrief augustus 2014

50ste Open Coffee Zevenaar! Dus feest! 

Woensdag 17 september 2014 van 9:00u tot 12:00u

In de afgelopen 5 jaar, heeft Open Coffee Zevenaar 3 vaste locaties, 3 gastlocaties en een duizendtal bezoekers gehad. In september 2014 staat de 50ste editie voor de deur en dat belooft een bijzondere editie te worden met muzikale, culinaire en humoristische omlijsting. Het wordt een mooie en inspirerende ochtend met uiteraard veel gelegenheid om je netwerk te verbreden en onderhouden.

De koffie en thee wordt u aangeboden door Robin Bussing van Koffiewereld.nl

Het lekkers bij de koffie of thee, wordt u aangeboden door Stadbruncherie De Groen

De Open Coffee Zevenaar wordt mede mogelijk gemaakt door Storm Heerink van I’m Storm

Gezien de verwachte, grote opkomst, is het raadzaam om je aan te melden. Dan weet je zeker dat er een plekje voor je is! Dat kan via deze link: Open Coffee Zevenaar

Netwerkbijeenkomst en workshop Ondernemerscentrum de Pelikaan

Maandag 15 september 2014 van 19:45u tot 22:00u

Elke 3de maandag van de maand wordt er bij OC de Pelikaan een netwerkbijeenkomst met een workshop georganiseerd. Deze keer heeft de workshop heeft het thema:

“Beeld en Geluid bij je bedrijfspresentatie” en zal worden verzorgd door Jorn Snelting – Filmmaker en Docent en Nick Smeenk – Composer for Media. De inloop van deze bijeenkomsten is vanaf 19:45u. Om 20:00u start de workshop en vanaf ongeveer 20:45u is er de gelegenheid om te netwerken onder het genot van een drankje. Wil je naar deze netwerkbijeenkomst komen? Meld je dan aan op de site van OC de Pelikaan.


Nieuwe huurders in de Pelikaan

Per 1 augustus 2014 zijn er 4 nieuwe huurders bij gekomen in OC de Pelikaan.
Te weten:

  • Kingsafe
  • De Halve Maan Massages
  • Schoolbieb op orde
  • Larida Consult

Foto’s

Tijdens elke bijeenkomst worden er foto’s gemaakt. Wil u weten of u erop staat, of een leuke impressie krijgen van de activiteit? Kijk dan op de site van OC de Pelikaan, bij de betreffende activiteit. Zo staan de foto’s van de BBQ van 10 juli jongstleden hier.