Bedrijfspand Zevenaar

  • Ruimtes vanaf 19 m2
  • Ruime parkeergelegenheid
  • Tegenover het station

OC de Pelikaan is waar u moet zijn voor het huren van een bedrijfspand in Zevenaar, niet ver gelegen van Duiven. Onze kantoorruimten hebben stuk voor stuk luxe faciliteiten. Verder profiteert u van een uitstekende dienstverlening. Neem gerust contact op voor meer informatie over onze mogelijkheden.

Bedrijfspand met goede faciliteiten huren in Zevenaar, in de buurt van Duiven

Een bedrijfspand huren bij OC de Pelikaan in Zevenaar, gelegen nabij Duiven, biedt u een groot aantal faciliteiten. Dit alles voor een vast bedrag per maand. In dit bedrag zitten ook de service- en energiekosten. Zo komt u achteraf nooit voor een verrassing te staan. U vindt bij ons onder andere de volgende faciliteiten:

  • Snelle internetverbinding;
  • Individueel te regelen airco;
  • Vaatwasser en koelkast in de lunchruimte;
  • Individueel regelbare buitenzonwering;
  • Lift naar de eerste verdieping.

En dat is nog maar een kleine greep uit onze vele faciliteiten. Als huurder profiteert u nog van vele gratis extra’s.

Gunstige ligging van de kantoorruimte

U vindt het bedrijfspand van OC de Pelikaan op industrieterrein Zuidspoor, recht tegenover het station van Zevenaar. Hierdoor is het bedrijfspand goed te bereiken vanuit Duiven. Hierbij beschikken we over een ruime parkeerplaats. Zo is er altijd een plekje voor u én uw gasten vrij. Ons ondernemingscentrum is uitermate geschikt voor (startende) ondernemingen met een beperkte of flexibele ruimtebehoefte. Wij bieden namelijk korte huurovereenkomsten en hebben een professionele en zeer laagdrempelige opzet.

Interesse in het huren van een kantoorruimte?

Bekijkt u gerust eens onze foto’s, zodat u een idee krijgt van de kantoorruimte die u in de toekomst wilt gaan huren. Ziet het al voor u hoe u aan de slag gaat in uw nieuwe kantoorruimte in OC de Pelikaan? Neem dan even contact met ons op door te bellen via 06 - 52 85 59 68. Dan maken we meteen een afspraak voor een rondleiding en laten we u de mogelijkheden zien. Heeft u nog vragen voor ons? Ook dan kunt u natuurlijk altijd even contact opnemen.

Neem contact op!

Velden met * zijn verplicht