Nieuwsbrief november 2018

Nieuwsbrief november 2018

Nieuwe huurders bij OC de Pelikaan

OC de Pelikaan heeft er, sinds deze maand, 4 nieuwe huurders bij.
We verwelkomen:

  • Pan United: een distributeur van knoflook, gember, zoete aardappelen en een scala aan exotische producten in Europa. Zij hebben naast de hoofdvestiging in Engeland ook een afdeling in Nederland.
  • Ticketsolution B.V.: een bedrijf dat zich bezighoudt met de aan- en verkoop van tickets voor allerlei evenementen en alle daarmee samenhangende diensten.
  • SMR B.V.: een handelsonderneming dat zich bezighoudt met gerecyclede en nog te recyclen ferro en non-ferro metalen.
  • Ervaring Loopbaanadvies: een eenmanszaak dat, bij grotere opdrachten, gebruik maakt van ZZP-ers. Hierdoor is er altijd sprake van flexibiliteit en maatwerk.

21 november; Open Coffee 9.00-11.00u

Esther Janwarin organiseert elke 3e woensdag van de maand tussen 9.00 uur en 11.00 uur de Open Coffee Zevenaar. Zo’n 30 tot 40 ondernemers ontmoeten elkaar dan in de sfeervolle presentatieruimte van ondernemers centrum de Pelikaan in Zevenaar. Deelname is gratis.De koffie krijgt u aangeboden door Hendriks Coffee en het lekkers bij deze koffie krijgt u aangeboden door Koekfabriek Bakkerij Halsaf.

Deze maand zijn er 2 zonnetjes! Te weten:

Maria Menting:  life-coach met een passie voor het geschreven woord. Zij brengt mindful leven in verbinding met Kunst en Levenskunst en geeft praktische en speelse suggesties over hoe je (meer) ontspanning en plezier in je dagelijks leven kunt brengen.

Karin Kempel:  Het is mijn missie om mensen zonder te graven in het verleden af te helpen van pijnlijke herinneringen en ze tegelijkertijd te leren hoe ze dit in de toekomst kunnen voorkomen.

 

Wist u dat…

  • Er elke maand Open Coffee Zevenaar is?
  • Er nog maar een paar kleinere kantoorruimtes beschikbaar zijn. Meer informatie vindt u op www.ocdepelikaan.nl
  • De foto’s van alle voorgaande evenementen ook op de website staan? Bekijk ze hier: “foto’s evenementen” 
  • Er geen kosten verbonden zijn aan de evenementen georganiseerd door OC de Pelikaan