nieuwsbrief juni 2019

nieuwsbrief juni 2019

Huurders-BBQ

Op maandag 17 juni is er weer een heerlijke BBQ voor alle huurders van ”Van Keulen Vastgoed Verhuur” bij ”OndernemersCentrum De Pelikaan aan de Ringbaan Zuid 8 in Zevenaar.

De BBQ wordt, als vanouds, verzorgd door ”Stadsbruncherie De Groen”. Zij zorgen voor een geweldige keuze uit de verschillende gerechten. Natuurlijk wordt er ook rekening gehouden met de mensen die vegetarisch en/of halal eten.

In verband met de catering horen we graag hoeveel bordjes we moeten neerzetten, dus aanmelden is gewenst. Dit kan via het aanmeldformulier op de website of via een mailbericht naar [email protected]

19 juni; Open Coffee 9.00-11.00u

Esther Janwarin organiseert elke 3e woensdag, tussen 9.00 uur en 11.00 uur de Open Coffee Zevenaar. Zo’n 30 tot 40 ondernemers ontmoeten elkaar. Deelname is gratis.

De koffie krijgt u aangeboden door Hendriks Coffee en het lekkers bij deze koffie krijgt u aangeboden door Landgoed Halsaf

Ook deze maand is er weer een “zonnetje” Te weten: Bernhard van Hamburg van ZP De Liemers
Als ZP De Liemers verbinden we de zelfstandige professionals in De Liemers om zo samen succesvoller te kunnen zijn!  “je collega’s in zelfstandigheid” “samen kom je verder”

Wist u dat…

  • Dit de laatste nieuwsbrief van OC de Pelikaan is
  • U het nieuws over de Open Coffee kan blijven volgen door u aan te melden via deze link
  • De Open Coffee Zevenaar is er wel elke maand (met uitzondering van augustus)
  • Er nog maar een paar kleinere kantoorruimtes beschikbaar zijn. Meer informatie vindt u op www.ocdepelikaan.nl

Er geen kosten verbonden zijn aan de evenementen georganiseerd door OC de Pelikaan