nieuwsbrief juni 2014

nieuwsbrief juni 2014

Netwerkbijeenkomst en workshop Ondernemerscentrum de Pelikaan

Maandag 16 juni 2014 van 19:45u tot 22:00u

Elke 3de maandag van de maand wordt er bij OC de Pelikaan een netwerkbijeenkomst met een workshop georganiseerd. Deze keer heeft de workshop heeft het thema: “Bouw je merk met social media” en zal worden verzorgd door Gysbert Wind van WM2O Marketing. De inloop van deze bijeenkomsten is vanaf 19:45u. Om 20:00u start de workshop en vanaf ongeveer 20:45u is er de gelegenheid om te netwerken onder het genot van een drankje. Wil je naar deze netwerkbijeenkomst komen? Meld je dan aan op de site van OC de Pelikaan. Aan deze kennis-/netwerkavonden zijn geen kosten verbonden!

Wist u dat….

  • De website van OC de Pelikaan is vernieuwd en aangepast door tekstbureau SAER? De site is nu anders ingedeeld en beter leesbaar. Lees hier meer.
  • Er meerdere fiscale voordelen aan het huren van kantoorruimte zitten? Lees hier meer
  • De foto’s van voorgaande evenementen ook op de website staan? Kijk bij “agenda” bij “voorgaande evenementen” Lees hier meer

Open Coffee Zevenaar

Woensdag 18 juni 2014 van 9:00u tot 11:00u

Open Coffee Zevenaar wordt elke maand op de derde woensdag van de maand georganiseerd door Rob Vermeulen. De Open Coffee zal deze maand in het Volta Centre in Zevenaar gehouden worden. De koffie en thee wordt u aangeboden door Robin Bussing van koffiewereld.nl De Open Coffee gaat in juli en augustus niet door. Vanaf september is de Open Coffee gewoon weer in OC de Pelikaan. Aanmelden wordt op prijs gesteld en kan via de website van Open Coffee Zevenaar, maar is zeker geen voorwaarde.

Kantoren te huur bij Ondernemerscentrum de Pelikaan

Ondernemerscentrum de Pelikaan, met ruime eigen parkeermogelijkheid, is gelegen op het industrieterrein Zuidspoor aan de Ringbaan Zuid en gesitueerd op steenworp afstand van het station van zevenaar. Als huurder heeft u vrij de beschikking over een gemeenschappelijke vergaderruimte voor ongeveer 8 personen, alsmede een lunch- en presentatie-ruimte van ca. 60 m2. Op dit moment zijn er een aantal kantoren beschikbaar, maar kijk vooral eens naar onze topunit.