Nieuwsbrief April 2014

Nieuwsbrief April 2014

Wordt deze e-mail niet goed weergegeven?

bekijk deze in uw browser.

Netwerkbijeenkomst en workshop Ondernemerscentrum de Pelikaan

Maandag 19 mei 2014 van 19:45u tot 22:00u

Elke 3de maandag van de maand wordt er bij OC de Pelikaan een netwerkbijeenkomst met een workshop georganiseerd. Deze keer heeft de workshop heeft het thema:

“Nieuwe klanten met e-mail marketing” en zal worden verzorgd door Mario Derksen van Mailhouse Rock. De inloop van deze bijeenkomsten is vanaf 19:45u. Om 20:00u start de workshop en vanaf ongeveer 20:45u is er de gelegenheid om te netwerken onder het genot van een drankje. Wil je naar deze netwerkbijeenkomst komen? Meld je dan aan op de site van OC de Pelikaan.


Wist u dat….

Er meerdere fiscale voordelen aan het huren van kantoorruimte zitten?
Lees hier meer

Nieuwe huurders in de Pelikaan

In de eerste helft van april zijn er 2 nieuwe huurders bij gekomen. Bakkerij de Zeven Aren en Technisch Bureau Kamping Lees hier meer


Open Coffee Zevenaar 

Woensdag 21 mei 2014 van 9:00u tot 11:00u

Open Coffee Zevenaar wordt elke maand op de derde woensdag van de maand georganiseerd door Rob Vermeulen. Inmiddels ontmoeten tussen de 30 en 60 ondernemers elkaar maandelijks bij de Open Coffee Zevenaar in OC de Pelikaan. Er zijn geen kosten aan verbonden.

De koffie en thee wordt u aangeboden door Robin Bussing van koffiewereld.nl

Het lekkers bij de koffie of thee, wordt u aangeboden door Stadsbruncherie De Groen

Aanmelden wordt op prijs gesteld en kan via de website vanOpen Coffee Zevenaar, maar is zeker geen voorwaarde.


Paaslunch in de Pelikaan

Omdat de kennis-/ netwerkbijeenkomst van april niet doorging en we toch elke maand een netwerkbijeenkomst willen organiseren, was er afgelopen donderdag 17 april een heerlijke paaslunch. Lees hier meer

Kantoren te huur bij Ondernemerscentrum de Pelikaan

Ondernemerscentrum de Pelikaan, met ruime eigen parkeermogelijkheid, is gelegen op het industrieterrein Zuidspoor aan de Ringbaan Zuid en gesitueerd op steenworp afstand van het station van zevenaar. Als huurder heeft u vrij de beschikking over een gemeenschappelijke vergaderruimte voor ongeveer 8 personen, alsmede een lunch- en presentatie-ruimte van ca. 60 m2. Op dit moment zijn er een aantal kantoren beschikbaar, maar kijk vooral eens naar onze topunit.