Kantoorruimte Duiven

  • Ruimtes vanaf 19 m2
  • Ruime parkeergelegenheid
  • Tegenover het station

Wilt u een kantoorruimte huren in de regio van Duiven en Doetinchem? OC de Pelikaan is waar u naar op zoek bent! Bij ons vindt u een goedkoop kantoor met veelzijdige faciliteiten. Werkelijk alles wat u zich maar wenst als ondernemer is aanwezig. En dat alles voor slechts één vaste maandelijkse prijs. Zo weet u zeker dat u aan het eind van de maand niet met onverwachte kosten zit.

Vele faciliteiten bij het huren van een kantoorruimte nabij Duiven en Doetinchem

Bij OC de Pelikaan profiteert u standaard van enorm veel faciliteiten. Zo is uw kantoor goedkoop en gestoffeerd, heeft u razendsnel internet, een personenlift, een airco en nog veel meer. Als aanvulling hierop profiteert u van nuttige gratis extra’s, zoals parkeren op eigen terrein, gebruik van een vergaderruimte en presentatieruimte, gebruik van een beamer en kopieermachine. Bekijk ons overzicht aan faciliteiten om een compleet overzicht van de mogelijkheden te krijgen.

Perfect bereikbaar vanuit de hele omgeving

Dankzij onze ideale ligging, is OC de Pelikaan goed bereikbaar vanuit alle richtingen. Wij zijn namelijk gevestigd op industrieterrein Zuidspoor in Zevenaar, recht tegenover het station. Ideaal als u met het openbaar vervoer naar kantoor gaat! Rijdt u toch liever met de auto naar het werk? Ook dat is natuurlijk geen probleem. Op onze ruime parkeerplaats is er altijd wel een plekje vrij voor u én uw gasten.

Regelmatig leuke en interessante evenementen bij OC de Pelikaan

Bij het huren van een kantoorruimte in OC de Pelikaan, goed bereikbaar vanuit Doetinchem en Duiven, profiteert u van veel meer dan uitgebreide faciliteiten en een goede ligging. Daarnaast vindt u bij ons eenvoudig een goedkoop kantoor waardoor u nooit te veel betaald. U bent ook regelmatig welkom op interessante zakelijke evenementen. Elke maand organiseren we de Open Coffee, waar u als ondernemer connecties kunt leggen met andere ondernemers.

Ook een kantoorruimte huren in regio Doetinchem en Duiven?

Ziet u het al helemaal voor zich om een kantoorruimte te gaan huren bij OC de Pelikaan? Neem dan even contact met ons op via 06 - 52 85 59 68 en maak een afspraak om ons ondernemerscentrum eens te komen bezichtigen. Wij geven een rondleiding en vertellen u alles over onze faciliteiten. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden voor een goedkoop kantoor? Daarvoor kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen.

Neem contact op!

Velden met * zijn verplicht