Bedrijfspand Zevenaar

  • Ruimtes vanaf 19 m2
  • Ruime parkeergelegenheid
  • Tegenover het station

Een bedrijfspand huren in Zevenaar

OC de Pelikaan is waar u moet zijn voor het huren van een bedrijfspand in Zevenaar. Onze kantoorruimtes hebben stuk voor stuk luxe faciliteiten. Verder profiteert u van een uitstekende dienstverlening. Neem gerust contact op voor meer informatie over onze mogelijkheden.

Bedrijfspand met goede faciliteiten huren in Zevenaar

Een bedrijfspand huren bij OC de Pelikaan in Zevenaar biedt u een groot aantal faciliteiten. Dit alles voor een vast bedrag per maand. In dit bedrag zitten ook de service- en energiekosten. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. U vindt bij ons onder andere de volgende faciliteiten:

  • Snelle internetverbinding
  • Individueel te regelen airco
  • Vaatwasser en koelkast in de lunchruimte
  • Individueel regelbare buitenzonwering
  • Lift naar de eerste verdieping

En dat is nog maar een kleine greep uit onze vele mogelijkheden. Als huurder profiteert u nog van veel gratis extra’s wanneer u een bedrijfsruimte bij ons in Zevenaar wilt huren.  

Gunstige ligging van de kantoorruimte

U vindt het bedrijfspand van OC de Pelikaan op industrieterrein Zuidspoor, recht tegenover het station van Zevenaar. Hierbij beschikken we over een ruime parkeerplaats. Zo is er altijd een plekje voor u én uw gasten vrij. Ons ondernemerscentrum is uitermate geschikt voor (startende) ondernemingen met een beperkte of flexibele ruimtebehoefte. Wij bieden namelijk korte huurovereenkomsten en hebben een professionele en zeer laagdrempelige opzet.

Interesse in het huren van een kantoorruimte?

Bekijkt u gerust eens onze foto’s, zodat u een idee krijgt van de kantoorruimte die u in de toekomst wilt gaan huren. Ziet u het al voor u hoe u aan de slag gaat in uw nieuwe pand in OC de Pelikaan? Neem dan even contact met ons op door te bellen naar 06 - 52 85 59 68. Dan maken we meteen een afspraak voor een rondleiding en laten we u de mogelijkheden zien. Heeft u nog vragen over het huren van een bedrijfspand bij ons in Zevenaar? Ook dan kunt u natuurlijk altijd even contact opnemen.