Woon Kapitaal

Wie is Woon Kapitaal ?

Woon Kapitaal is een Nederlandse onderneming die zich specialiseert in de Nederlandse vastgoed markt.
Een aantal onderdelen hiervan zijn Sale& Lease back, Vastgoed beheer, Vastgoed bemiddeling, Exploitatie en Beleggen in vastgoed”

 

Wat is Sale & Lease back?

Sale & Lease back ook wel bekend als het verzilveren van vastgoed houdt in dat de huidige woningeigenaar zijn woning aan Woon Kapitaal verkoopt, En voor een afgesproken periode deze woning van Woon Kapitaal terug huurt. Op deze manier krijgt de woningeigenaar het vermogen dat in de stenen vast zat weer beschikbaar en beschikt Woon Kapitaalover een langdurig verhuurde woning.

Beleggen in vastgoed ?

Investeren in vastgoed is een aantrekkelijke manier van beleggen waarbij hoge rendementen behaald kunnen worden met weinig risico. Het onderpand dat u voor uw investering krijgt, brengt namelijk zekerheid met zich mee. De aanschaf van een beleggingspand is echter niet voor iedereen.

Het onderpand dat u voor uw investering krijgt, brengt namelijk zekerheid met zich mee. De aanschaf van een beleggingspand is echter niet voor iedereen weggelegd vanwege de kosten en de tijd die er in gaan zitten.

Naast de mogelijkheid om het uit te geven, heeft het ook de potentie om te kunnen groeien. Momenteel gebeurt dat niet via uw spaarrekening, waarop een lage rentestand eerder regel dan uitzondering is geworden. Weinig alternatieven bieden een hoog rendement zonder risicovol te zijn. Terwijl ook veiligheid van groot belang is als het om spaargeld gaat.

Met Woon Kapitaal zorgen wij ervoor dat vastgoed bereikbaarder wordt voor particulieren. U bent niet de enige die opzoek is naar een veilige en rendabele bestemming voor spaargeld. Dit geld brengen wij bij elkaar en investeren daarmee in langdurig verhuurt Nederlands Vastgoed.

Bezoek onze website op Woonkapitaal.nl