Tempo Team

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie!

Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes!

Heeft u te maken met seizoensinvloeden? Gaan uw zaken beter dan verwacht? Dan kan het inschakelen van tijdelijk personeel een uitkomst zijn. Echter, als brede HR dienstverlener biedt Tempo-Team meer dan alleen het uitzenden en detacheren van tijdelijke personeel. Tempo-Team  is ook een betrouwbare partner bij het werven & selecteren van vast personeel, het outsourcen van productieprocessen, payrollen van medewerkers, re-integratie van personeel of het digitaliseren van planningssystemen en aankomstcontroles.

Tempo-Team beschikt niet alleen over een uitgebreide database met duizenden kandidaten en een uitgebreid netwerk van vestigingen. Wij hebben jarenlange ervaring bij het inrichten van de flexibele schil van bedrijven.

U kunt veel tijd en geld besparen door Tempo-Team werk uit handen te laten nemen! Hoe? Laat Tempo-Team de Liemers en Arnhem weten naar wie u op zoek bent!  Wij komen met een passende offerte, een geschikte kandidaat en een op maat gesneden dienstverlening. Daarnaast bieden wij ook diverse opleidingen en trainingen.

Tempo-Team de Liemers en Arnhem staan graag voor u klaar om een bijdrage te leveren aan het succes van uw organisatie!

 

Bezoek onze website.