Technisch Bureau Kamping

tbk | technisch bureau kamping – de techniek staat centraal!

Hoewel we er niet dagelijks bij stil staan, wordt de mens omgeven door installaties die het leven veraangenamen. Achter de schermen zorgt de techniek voor veiligheid, warmte en comfort. Voor een prettige leefomgeving zet Technisch Bureau Kamping juist de techniek centraal.

Vanaf initialisatie tot en met de oplevering is TBK u van dienst op het gebied van elektrotechniek, installatietechniek, communicatie- en beveiligingsinstallaties.

Technisch Bureau Kamping is een full service bureau. Van advies via calculatie en engineering naar projectmanagement. Onze opdrachtgevers zijn gevolglijk net zo divers als de opdrachten. De ene dag zitten we met een architect om de tafel om een bestek op te stellen, de andere dag calculeren we de kostprijs voor een technische installatie op basis van een bestek.

Een belangrijk onderdeel van bouwprojecten vormen de technische installaties. Technisch Bureau Kamping heeft de kennis en ervaring in huis om u tijdens alle fases van het project van dienst te zijn.

TBK is een onafhankelijke partij die de kernactiviteiten heeft afgestemd op de (middel-) grote installatiebedrijven, architecten en eindgebruikers. Voor onze opdrachtgevers bieden wij een totaalconcept aan die bestaat uit advisering, engineering, projectmanagement en het calculeren van gebouwgebonden installaties voor woningen, bedrijfspanden, winkelcentra, utiliteitsbouw en tal van andere gebouwen. Tevens zijn wij actief in de sectoren onderwijs, gezondheidszorg, woningbouw en industrie.

Diensten:

  • Advies: advisering tijdens de ontwerpfase van een project
  • Engineering: uitwerking van het bestek in gedetailleerde werktekeningen
  • Calculatie: berekening van de exacte kosten en benodigdheden
  • Projectmanagement: begeleiding tijdens de uitvoering van het bouwproject

Bent u op zoek naar een dynamisch technisch bureau?
Neemt u dan contact met ons op.

Telefoon: 0316-340171

Email: [email protected]

Bezoek onze website op www.technischbureaukamping.nl