Dynamiek
Instituut voor Traditionele Chinese geneeskunde

Dynamiek is een praktijk voor Chinese geneeskunde, waarin Richard van Nessen en Peter Groen praktiserend zijn. Als basis voor de behandelingswijze maken wij gebruik van therapieën uit de Chinese geneeskunde, zoals : acupunctuur, manuele (tuina) therapie en auriculo-therapie.

De behandelingen worden, daar waar nodig, ondersteund door voedingssupplementen ( = Chinese kruiden). Als therapeuten en praktijk hebben wij ons met name de laatste 7 jaar gespecialiseerd in chronische aandoeningen zoals: pijnklachten in zijn algemeenheid en hoofdpijnen in het bijzonder, depressies, stress, chronische vermoeidheid en burnout.

De wereldgezondheidsorganisatie (WGO) geeft dan wel aan dat acupunctuur goed kan helpen bij chronische aandoeningen, maar het behandelen hiervan vraagt toch om een meer specifieke en gerichte aanpak.

Speciaal voor deze doelgroep ( = chronische aandoeningen) hebben wij met succes een behandelplan geschreven, waaruit blijkt dat meer dan 80% van de patiënten een positief resultaat behaalt. De praktijk Dynamiek is aangesloten bij de erkende beroepsvereniging ZHONG, die weer is ondergebracht bij het RBNG ( = geregistreed therapeut ). Hierdoor worden uw behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoedt door bijna alle zorgverzekeraars.

Bezoek onze website op www.dynamiek.info