Delta pi
performance improvement

Bent u geïnteresseerd in het verbeteren van uw prestaties, dan bent u bij ons aan het goede adres. De diensten en producten van Delta Pi zijn gericht op volledige implementatie van technische, procesmatige en organisatorische verbeteringen.

U kijkt met Delta Pi door een andere bril naar uw performance en u bent in staat meer uit uw organisatie te halen: anders kijken, meer bereiken… is daarbij ons motto. Delta Pi adviseert, ondersteunt en voorziet haar opdrachtgevers desgewenst in capaciteit om te komen tot een blijvende verbetering van hun prestaties.

Meer specifiek vormen Risico-denken en Bedrijfszekerheidsanalyses hierbij steeds het fundament. Verregaande expertise met kwantitatieve analyses, beheersing van risico’s en sturing op technisch en organisatorisch gebied is sinds 2001 een van de belangrijkste pijlers van onze dienstverlening.

Delta Pi geeft op strategisch en tactisch niveau adviezen, die gebaseerd zijn op gestructureerde analyses. Delta Pi voert de analyses in nauwe samenwerking uit met haar opdrachtgever. Begeleiden en trainen van de opdrachtgever bij de uitvoering van de analyses horen tot onze kerncompetenties.

Delta Pi heeft de expertise en ervaring in huis om te implementeren. De managers van Delta Pi zorgen er voor dat de adviezen daadwerkelijk in praktijk worden gebracht.

Bezoek onze website op www.delta-pi.nl